Uzaktan Eğitim Mazeret SınavıTüm Duyurular
MAY

"Uzaktan Eğitim Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 2"

dersi öğrencileri için 1. Vize ve 2. Vize Mazeret Sınavları

25 Mayıs 2018 Cuma günü 11:00-12:00 saatleri arasında

Davutpaşa Kampüsü Kimya Metalurji Fakültesi  KMB329-A No'lu  odada yapılacaktır.

UZAKTAN EĞİTİM MAZERET SINAVINA GİRECEK  ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ EKTE İLAN

EDİLMİŞTİR.

1. vize Mazeret Sınavı konuları: 1'inci, 2'inci, 3'üncü ve 4'üncü hafta dersleri

2. vize Mazeret Sınavı konuları: 5'inci, 6'ıncı, 7'inci ve 8'inci hafta dersleri

ÖRGÜN EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNİN MAZERET SINAVI İÇİN DERSİN YÜRÜTÜCÜSÜ

İLE İLETİŞİME GEÇMESİ GEREKMEKTEDİR.

Önemli Not :

Mazeret sınavlarına girebilmek için gerekli olan şartları belirleyen yönetmelik için http://www.ogi.yildiz.edu.tr/ogi/6/Y%C3%B6netmelikler-ve-Y%C3%B6nergeler/36 adresinden "8-YTÜ Yarıyıl İçi Sınavı İçin Mazeretlerin Kabulü ve Mazeret Sınavlarının Yapılış Esasları (16.04.2015 tarih ve 2015-01-32 say.Sen.Kar.)"  isimli dosyanın incelenmesi gerekmektedir.

İlgili Dökümanlar

Mazeret Sınavı Öğrenci Listesi